Detox uw haar met I.C.O.N.

Detox uw haar met I.C.O.N.

Detox uw haar met I.C.O.N.

Kan uw haar wel een detox gebruiken? Met andere woorden; is uw haar de laatste tijd veel gestyled, blootgesteld aan zon, haarspray, luchtvervuiling en andere gifstoffen? Onze tip: gebruik dan de detox lijn van I.C.O.N.

De biologische oliën bevorderen de gezonde hoofdhuid, gezonde haargroei en stimuleren de doorbloeding. U reinigt zonder natuurlijke oliën te verwijderen. Tijdens het gebruik van deze prodeucten komt de heerlijke frisse pepermuntachtige geur vrij. I.C.O.N. werkt met natuurlijk stoffen en recyclebare flessen. Daarom houden wij zou van I.C.O.N.!

Energy

Energy is de shampoo van deze lijn en brengt het haar in balans. De hoofdhuid wordt gestimuleerd en gezuiverd. Het beschermd en bereid uw haar dus voor op andere haarverzorgingsbehandelingen. Ideaal!

Shift

Dit is een pre-shampoo! Voor een extra goede detox gebruikt u dus dit product voordat u shampoo gebruikt. De geur stimuleert de zintuigen en verzorgt tot aan de puntjes. Het product zorgt voor een verbetering van een gezonde haargroei.

Awake

Deze conditioner reinigt alle gifstoffen en verzorgt de hoofdhuid. Wij vinden het belangrijk dat de natuurlijke oliën niet worden geelimineerd, en dat dat doet dit product zeker niet! De goede stoffen verzorgen tot in de puntjes.

Gebruik voor juiste resultaat

  1. Heeft u droog haar? Breng Shift aan direct op de hoofdhuid. Nat haar? Verdeel het dan goed van wortel tot punt.
  2. Inmasseren 5 tot 10 minuten.
  3. Was daarna met Shampoo zoals u gewend bent: masseer in op de hoofdhuid, laat het een paar minuten intrekken. Bij het afspoelen glijd het langs de rest van uw haar.
  4. Voor optimaal resultaat gebruikt u ook de conditioner: smeer het over uw haar, doorkam het met uw vingers en laat het een paar minuten intrekken voordat u het uitspoelt.

Meer weten over het merk I.C.O.N.? Lees dit blog!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *