Privacystatement

Identiteit

Voor vragen over uw privacy of over uw gegevens neemt u contact met ons op:

Populierenlaan 335,
1185 SN Amstelveen
020 6697481
robertlingkappers@gmail.com

Doeleinden en gebruik cookies

Wij gebruiken cookies om analyseren hoe onze website word gebruikt. Dit doen we om onze website te optimaliseren. Wij kunnen inzien in welke stad uw IP-adres actief is. U blijft verder geheel anoniem in deze statistieken, uw IP-adres wordt geanonimiseerd. Wij analyseren met de tool: Google Analytics. Dit maakt het mogelijk de cijfers van onze website overzichtelijk in te zien. De analyse wordt gedaan door een derde partij, namelijk een marketingbureau. De cijfers worden beveiligd met een wachtwoord.

Nieuwsbrieven

Als u onze nieuwsbrief wil ontvangen, dient u expliciet toestemming te geven door u onderin de pagina aan te melden voor onze nieuwsbrief. We hebben hiervoor onder andere uw e-mailadres, naam, geboortedatum en geslacht nodig. De nieuwsbrief komt ongeveer één keer in de twee maanden uit. Wij kunnen na het verzenden van een mail inzien hoe vaak de mail is geopend en waar op geklikt is. U kunt zich ten alle tijden uitschrijven en uw gegevens inzien/aanpassen. Uw gegevens worden beveiligd met een wachtwoord.

Beveiliging

Robert Ling Kappers neemt de beveiliging van persoonsgegevens serieus. Er worden diverse maatregelen genomen om misbruik van persoonsgegevens te voorkomen. We gebruiken onder andere sterke wachtwoorden en een twee-factor authenticatie bij het inloggen.

Heeft u vragen over onze privacy verklaring? Dan horen we het graag.