Knippen heren

Knippen heren

Denkt u na over een frisse, nieuwe coupe? Een kort, maar krachtig kapsel? Geen probleem, loop gerust eens binnen. Onze kappers zijn op de hoogte van de laatste trends en kniptechnieken voor heren. Ze zijn er op getraind om te kunnen zien welke stijl bij u past. Wij volgen de technieken van I.C.O.N. op de voet en volgen trainingen in de juiste toepassingen ervan. Wij volgen deze trainingen in binnen- en buitenland nauwgezet en brengen het dagelijks in de praktijk. Of u nu graag een sportieve coupe wilt of een modieus krullend lang kapsel, bij Robert Ling Kappers bent u aan het juiste adres.

I.C.O.N.

Geen kapsel is hetzelfde. Heeft u dik of juist dun haar, krullend of steil, wij geven u ook graag advies op het gebied van verzorgingsproducten. We werken met het Amerikaanse top kappersmerk I.C.O.N. en mogen ons Brand Salon van I.C.O.N. noemen. De haarproducten van I.C.O.N. kunnen door hun specifieke samenstelling goed worden afgestemd op de persoonlijke haarconditie en voorkeur. Met mooi, puur en gezond haar als resultaat.

Prijzen

KNIPPEN HEREN 46,00

Afspraak makenAfspraak maken

Knippen heren

Denkt u na over een frisse, nieuwe coupe? Een kort, maar krachtig kapsel? Geen probleem, loop gerust eens binnen. Onze kappers zijn op de hoogte van de laatste trends en kniptechnieken voor heren. Ze zijn er op getraind om te kunnen zien welke stijl bij u past. Wij volgen de technieken van Sebastian Professional op de voet en volgen trainingen in de juiste toepassingen ervan. Wij volgen deze trainingen in binnen- en buitenland nauwgezet en brengen het dagelijks in de praktijk. Of u nu graag een sportieve coupe wilt of een modieus krullend lang kapsel, bij Robert Ling Kappers bent u aan het juiste adres.

Sebastian Professional

Geen kapsel is hetzelfde. Heeft u dik of juist dun haar, krullend of steil, wij geven u ook graag advies op het gebied van verzorgingsproducten. We werken met het Amerikaanse top kappersmerk Sebastian Professional en mogen ons Elite salon van Sebastian Professional noemen. De haarproducten van Sebastian kunnen door hun specifieke samenstelling goed worden afgestemd op de persoonlijke haarconditie en voorkeur. Met mooi, puur en gezond haar als resultaat.

Prijzen

Maak snel en makkelijk online een afspraak!

Knippen, kleuren, styling
Afspraak makenAfspraak maken