Knippen dames

Knippen dames

Onze kappers zijn op de hoogte van de laatste trends en kniptechnieken voor dames. Ze zijn er op getraind om te kunnen zien welke stijl bij u past. Zo kijken we altijd naar de natuurlijke valling van het haar om te bepalen welke kniptechniek daar het beste op aansluit. Wij volgen de technieken van I.C.O.N. op de voet en volgen trainingen in binnen- en buitenland om deze in de dagelijkse praktijk toe te passen. We vertellen er u graag alles over en maken een advies op maat.

I.C.O.N.

Geen kapsel is hetzelfde. Heeft u dik of juist dun haar, krullend of steil, wij geven u ook graag advies op het gebied van verzorgingsproducten. We werken met het Amerikaanse top kappersmerk I.C.O.N. en mogen ons Brand Salon van I.C.O.N. noemen. De haarproducten van I.C.O.N. kunnen door hun specifieke samenstelling goed worden afgestemd op de persoonlijke haarconditie en voorkeur. Met mooi, puur en gezond haar als resultaat.

Prijzen

vanaf € 46
Wassen en knippen

   

vanaf € 59,50
Wassen, knippen & föhnen

Tot max. € 77,50

Afspraak makenAfspraak maken

Knippen dames

Onze kappers zijn op de hoogte van de laatste trends en kniptechnieken voor dames. Ze zijn er op getraind om te kunnen zien welke stijl bij u past. Zo kijken we altijd naar de natuurlijke valling van het haar om te bepalen welke kniptechniek daar het beste op aansluit. Wij volgen de technieken van Sebastian Professional op de voet en volgen trainingen in binnen- en buitenland om deze in de dagelijkse praktijk toe te passen. We vertellen er u graag alles over en maken een advies op maat.

Sebastian Professional

Geen kapsel is hetzelfde. Heeft u dik of juist dun haar, krullend of steil, wij geven u ook graag advies op het gebied van verzorgingsproducten. We werken met het Amerikaanse top kappersmerk Sebastian Professional en mogen ons Elite salon van Sebastian Professional noemen. De haarproducten van Sebastian kunnen door hun specifieke samenstelling goed worden afgestemd op de persoonlijke haarconditie en voorkeur. Met mooi, puur en gezond haar als resultaat.

Prijzen

vanaf € 46
Wassen en knippen

   

vanaf € 59,50
Wassen, knippen & föhnen

Tot max. € 77,50

Maak snel en makkelijk online een afspraak!

Knippen, kleuren, styling
Afspraak makenAfspraak maken