7 handige föhn tips!

7 handige föhn tips!

7 handige föhn tips!

U kunt uw haar op verschillende manier föhnen. Wat is de juiste manier? Hoe beschadigd u uw haar niet tijdens het föhnen? Wij leggen het graag uit!

Tip 1: na het gebruik van shampoo kunt u het beste conditioner gebruiken en hierbij met uw vingers door uw haren kammen. Zo ontstaan er later bij het föhnen geen klitten.

Tip 2: dep uw haar na het wassen, zorg ervoor dat het haar niet kletsnat is als u het gaat föhnen.

Tip 3: breng van te voren een een hittebeschermer voor het haar aan, zodat uw haar wordt beschermd tijdens het föhnen. Hierover kunnen wij u adviseren in de salon. Kom gerust en we laten u wat goede producten zien!

Tip 4: begin bij de haarwortel en föhn zo naar onder. Zo föhn je in de richting van de haarschubben. Pak niet te dikke plukken tegelijk.

Tip 5: gebruik er een föhnborstel bij, zo strijkt u het haar glad. Hoe groter de borstel hoe minder slag. Pas op dat de borstel niet vast komt te zitten in het haar.

Tip 6: uw haar behoudt langer het volume als u het goed af laat koelen. Rol iedere lok die u heeft geföhnd op en zet het vast met een klem.

Tip 7: zet uw look vast met een haarspray. Gebruik hierbij niet te veel van het product. We adviseren u graag in de salon over het product wat u het beste kunt gebruiken.

Handig voor onderweg

De ghd Travel Föhn is vanaf nu bij ons verkrijgbaar! Een klein formaat, maar kwalitatieve föhn voor op reis! Door het kleine formaat is het gemakkelijk mee te nemen in een tas of koffer en neemt het niet teveel ruimte in.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *