Knippen kinderen

Knippen kinderen

Het knippen van kids is soms een vak apart, kinderen bewegen, hebben een andere structuur haar… Het zou fijn zijn als de kapper hier verstand van heeft! Bij ons zijn kinderen zeker welkom. We zullen samen kijken naar een leuk kapsel voor uw kind.

Prijzen

KNIPPEN KINDEREN 37,50

tot 12 jaar

Afspraak makenAfspraak maken

Omvormingsbehandeling

Als u uw haar in een andere structuur wilt hebben, dan heeft u een omvormingsbehandeling nodig. Permanenten bestaan al lange tijd, maar hebben een enorme verandering ondergaan. Vandaag de dag zijn de permanenten veel verfijnder en kunt u een permanent krijgen zoals u dat wilt, zowel krullend als steil. Een omvorming is het “nieuwe” permanenten. Het verschil zit in de schadelijkheid. Een omvormingsbehandeling is niet schadelijk voor het haar en zorgt voor een natuurlijke bos krullen of glanzend steil haar. Deze nieuwe coupe is voor lange duur, zodat u optimaal kunt genieten van uw nieuwe kapsel.

Het is belangrijk om van tevoren te realiseren dat het resultaat van de omvormingsbehandeling afhangt van de kwaliteit van het haar. Bespreek altijd met uw kapper welke mogelijkheden u heeft met het haar, want een omvorming kan een totaal andere dimensie geven aan uw kapsel.

Prijzen

vanaf € 46
Knippen heren

Maak snel en makkelijk online een afspraak!

Knippen, kleuren, styling
Afspraak makenAfspraak maken