Haartrends zomer 2021: dit zijn onze favoriete kapsels!

Haartrends zomer 2021: dit zijn onze favoriete kapsels!

Haartrends zomer 2021: dit zijn onze favoriete kapsels!

Wilt u deze zomer uw look veranderen en gaan voor een ander kapsel? Neem deze blog dan goed door en bespreek het tijdens uw kappersafspraak bij Robert Ling Kappers! We snappen best dat het lastig is uit alle kapsels te kiezen en daarom hebben wij een selectie gemaakt van onze favorieten.

Terug: bob kapsel

In de jaren ’70 was het hot en een aantal jaar geleden kwam het terug. En nu merken we dat de interesse weer groeit! Het verschil is wel dat het eerst de messy bob was wat mensen wilden, maar nu verschuift dit naar een gelaagde, steile look. Beroemdheden kiezen massaal voor dit kapsel en velen gaan hierin mee. Wilt u een trendy kapsel? Ga dan voor dit kapsel! Het is geschikt voor veel gezichtsvormen en dat is een groot voordeel aan deze look.

Shaggy pixie cut

We zijn ook fan van de de shaggy pixie cut! Het is een kort kapsel dat wat warrig geknipt is. Urenlang stylen voor de spiegel is dus niet nodig! Maar zoals we al zeiden bespreek het kapsel dat u aanspreekt ook met uw kapper, want iedereen heeft weer een andere haarstructuur, gezichtsvorm en kleur. Wij kunnen u hierin adviseren.

Grijs!

Of u nu grijs van uzelf bent of geverfd: we omarmen het! We merken dat steeds meer mensen ernaar vragen en steeds meer modebladen het laten zien. Een kleurenexpert zorgt ervoor dat het mooi grijs wordt, in plaats van geel-grijs. We beantwoorden graag al uw vragen erover als u geïnteresseerd bent.

Curtain bangs

We noemen ze ook wel eens gordijntjes: het is nu helemaal in! Het is niet zo kort en stijl als een pony, maar wat meer cashual. Het haar hangt een beetje langs het gezicht, het staat daarom wat beter bij mensen met een wat ronder gezicht. En het is leuk als het wat speels valt, waardoor dit kapsel vooral past bij haar dat van nature een beetje slag heeft. Vraag onze haarstylisten wat bij u past!

Cool brunette

We zijn ook helemaal fan van de kleur: cool brunette. Leuk voor in de zomer, eventueel met wat highlights cool blond er tussen. Zo wordt er een natuurlijke look gecreëerd.

Zit er wat voor u tussen of heeft u liever wat anders? We helpen u graag in de salon ermee, maak een afspraak of kijk op de website voor meer kapsels ter inspiratie!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *