Tip: verzorg uw haar met I.C.O.N. India

Tip: verzorg uw haar met I.C.O.N. India

Tip: verzorg uw haar met I.C.O.N. India

India van I.C.O.N. is gebaseerd op het authentieke Verre Oosten. Diverse ingrediënten en de warme Oosterse geuren maken India van I.C.O.N. tot een unieke lijn. In de maand december hebben we diverse aanbiedingen binnen de I.C.O.N. India-lijn.

Bekijk hier de actie van de maand!

I.C.O.N. is niet alleen goed voor uw haar, maar ook goed voor de wereld. De lijn bestaat uit producten die de verzorging van uw haar compleet maken. De producten bevatten ambergeur, moringaolie (olie uit zaden geperst) en arganolie.

I.C.O.N. India OIL

Deze olie versterkt, ontwart en maakt het haar gewichtloos. Het geeft glans aan het haar en daarom noemt I.C.O.N. dit ook wel vloeibaar goud.

I.C.O.N. India SHAMPOO

Iedere haarlok wordt verzadigd door kracht en rijk schuim. De shampoo zorgt ervoor dat het haar gevoed en hersteld wordt. Bij Robert Ling Kappers zijn we hier ook erg fan van!

I.C.O.N. India CONDITIONER

In onze kapsalon in Amstelveen maken we ook graag gebruik van de conditioner. Dit is een goede combi van innerlijke verzorging en uiterlijke glans. Het geeft het haar een exotische glans en het bevordert de haargroei.

I.C.O.N. India HEALING SPRAY

Deze spray verzorgt en geeft kracht aan het haar. Het zorgt ervoor dat het haar niet beschadigd wordt. Aloë kalmeert en Quinoa herstelt en brengt vocht in. Ideaal voor als u uw haar heeft gestyled met een warmtetang.

I.C.O.N. India 24K EXOTIC MASQUE

Dit is een rijk masker wat de structuur van uw haar ondersteund. Onze stylisten vinden dit zeker een goede tip voor de verzorging van uw haar. Micro-bursts, super-antioxidanten en oliën geven weer levendigheid aan uw haar.

I.C.O.N. India CURL CREAM

Robert Ling Kappers gebruikt deze curl cream regelmatig: het is namelijk ideaal om gekruld of golvend haar te positioneren. Het herstelt beschadigde krullen en voorziet het haar van een prachtige textuur.

Benieuwd welke I.C.O.N. producten bij uw haar passen? Kom langs bij onze kapsalon in Amstelveen. We hebben iedere maand een nieuwe aanbieding, dus hou ons in de gaten!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *