I.C.O.N.: niet alleen goed voor het haar, maar ook voor de wereld!

I.C.O.N.: niet alleen goed voor het haar, maar ook voor de wereld!

I.C.O.N.: niet alleen goed voor het haar, maar ook voor de wereld!

Robert Ling Kappers gaat zich in toenemende mate specialiseren in gezond haar en doet dit samen met het merk I.C.O.N. Bij de uitgebreide lijn haarproducten van I.C.O.N. ligt het accent op duurzaamheid, gezondheid en innovatie, dit sluit naadloos aan op de ambities van Robert Ling Kappers.

Oprichting I.C.O.N.

In 2002 werd I.C.O.N. opgericht door twee gedreven experts uit de kappersbranche. Chiara Scudieri en Jorge Rubin wilden een merk creëren voor de professionele salons. Ze wilden een merk zijn dat een stapje voor was op alle andere merken. Een merk dat goed voor de wereld zorgt en het beste uit mensen (en het haar) naar voren haalt. Innovatie en duurzaamheid staan dus hoog in het vaandel.

Duurzaamheid

Ieder product begint met een idee. De twee experts gebruiken geen chemicaliën, parabenen of sulfaten. Vervolgens wordt het met de hand ontworpen, ontwikkeld en geoptimaliseerd. De producten zijn dierproefvrij en veganistisch. Tot slot het grootschalig geproduceerd worden. De verpakkingen zijn recyclebaar. Iets wat ook bij Robert Ling Kappers erg belangrijk wordt gevonden!

Producten I.C.O.N.

De producten zijn met veel liefde en aandacht gecreëerd en geproduceerd. Ieder product heeft een eigen identiteit, zodat iedere vrouw of man een product heeft voor de reiniging en verzorging van het haar. Gekleurd haar? De producten beschadigen uw kleur niet en voeden uw haar met vitaminen.

Robert Ling Kappers

Al deze kenmerken maken het tot een product waar Robert Ling Kappers achter staat. Heeft u interesse of wilt u meer weten, kom dan langs bij ons in de salon. Maak een afspraak.

Opgelet! We hebben iedere maand een nieuwe I.C.O.N. aanbieding, dus hou ons in de gaten…

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *