Gezond haar tot in de puntjes: gebruik dit nieuwe product!

Gezond haar tot in de puntjes: gebruik dit nieuwe product!

Gezond haar tot in de puntjes: gebruik dit nieuwe product!

Uw haar maakt zelf natuurlijke oliën aan, deze vetten houden uw haren van elkaar gescheiden. De oliën van uw haar verzorgen uw haar echter niet tot in de puntjes. Dat kan zorgen voor droge of zelfs dode haarpunten. Gebruik dit product en uw haar wordt perfect gehydrateerd.

We hebben het over de nieuwe AWAKE detox conditioner van I.C.O.N.. Deze conditioner is zo ontworpen dat het ieder haartje stimuleert, verfrist en in balans brengt.

Waarom uw haar detoxen?

In het dagelijks leven komt uw huid en haar in aanraking met vele vervuilende stoffen. Bovendien tasten chemische stoffen uw immuunsysteem aan. Dus een beetje extra ondersteuning van binnen- én van buiten uit kan geen kwaad. Eet genoeg vitaminen en mineralen, verzorg uw huid én reinig uw haar. Of beter nog: detox het.

Door vervuiling kan uw haar eerder dof, futloos en weerbarstig worden. Met I.C.O.N.’s DETOX REGIMEDY wordt het detoxproces direct in gang gezet. Het product verwijdert de schadelijke stoffen. Dit met ingrediënten die de doorbloeding stimuleren wat zorgt voor een gezonde hoofdhuid. En dit bevordert een gezonde haargroei!

De beste ingrediënten voor uw haar!

I.C.O.N. gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten voor hun producten. Want de beste voeding – ook voor uw haar – haalt u uit de natuur. En wat erin zit is zeker geen geheim.

Met organische detox oliën zorgen we ervoor dat uw haar gereinigd wordt en het fris aanvoelt. Door diverse vitaminen wordt de hoofdhuid verzorgt. En daarnaast gebruiken we sheaboter voor het beschermen van de haarschubben. Door de zonnebloempitten, rozemarijn bladen en de aloë vera bladolie wordt het haar gereinigd en verzorgd. Dit gaat haaruitval tegen.

Dit product koopt u bij ons in de salon! In de maand september hebben we er een actie op. Bekijk onze acties.

Ook een regelmatige knipbeurt houdt uw haar gezond. Maak gemakkelijk online een afspraak!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *