Haartips zomer: een zorgeloze zomer met deze producten!

Haartips zomer: een zorgeloze zomer met deze producten!

Haartips zomer: een zorgeloze zomer met deze producten!

Welke haarproducten raden wij u aan deze zomer?

Robert Ling Kappers geeft u graag haartips voor in de zomer. Schaf uw haarproducten alvast aan en het wordt een zorgeloze zomer. Bij gebruik van deze producten herstelt uw haar namelijk van zeewater, warmte, zon en chloor. En dit zijn nu juist de factoren die het meest schadelijk zijn voor uw haar.

Wij geven u een greep uit alle producten van I.C.O.N. die u helpen uw haar extra goed te verzorgen in de zomer. I.C.O.N. staat voor gezond haar, en wij ook. Zit uw ideale product er niet tussen? Er is meer! Vraag ernaar bij ons in de salon.

Haartips zomer

I.C.O.N. INNER HOME

Dit is een intensief vochtinbrengend masker dat van binnenuit uw haar herstelt, vult en repareert. Na alle schadelijke invloeden van buitenaf (zoals zon, milieu, chloor en stylingsproducten) brengt u met dit masker de natuurlijke structuur van uw haar terug. Dit verzorgende product is bij Robert Ling Kappers te koop.

ANTI-AGE THERAPY

De zon en schadelijke invloeden zorgen ook voor veroudering van het haar. Gebruik hierom een hydraterend serum! Het werkt glanzend, kalmerend en het gaat veroudering tegen. Het serum is super geconcentreerd, u hoeft dus maar een klein beetje te gebruiken. Het serum is bij Robert Ling Kappers te koop.

ANTIOXIDANT SHAMPOO

Om tegelijkertijd uw haar te reinigen én te verzorgen gebruikt u deze shampoo. De shampoo zit vol met anti-agers, goede voedingsstoffen en antioxidanten. Het geeft uw haar een body en een soepel gevoel. Deze voedende shampoo is bij Robert Ling Kappers te koop.

Hopelijk heeft u wat aan deze tips. Behoefte aan meer tips? Kom dan langs bij Robert Ling Kappers. Wij verkopen diverse producten die helpen uw haar perfect te verzorgen. Bye, droog haar. Hello, gezond haar!

Fijne zomer!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *