De winter is in zicht: haartips

De winter is in zicht: haartips

De winter is in zicht: haartips

In de winter heeft uw haar andere verzorging nodig dan in de zomer. Lage temperaturen, regen… En wanneer je binnen bent weer droog en warm! En dan hebben we het nog niet gehad over statisch geladen haar… Met deze tips komt uw haar stralend en goed verzorgd de winter door.

1. Gebruik een haarmasker in de winter

We hebben diverse haarmaskers voor alle haartypen, vraag bij ons na welke voor uw haar geschikt is. Dit helpt tegen pluizig haar en voedt het haar. Er zijn ook speciale maskers voor gekleurd haar of vet haar, daarom is het zo belangrijk om er eentje te kiezen die bij uw past.

2. Kleding & kussen tegen statisch haar

Wist u dit? Als u een satijnen kussensloop gebruikt, dan heeft u minder last van statisch haar! Daarnaast beschermt u uw haar goed als u een muts of hoedje draagt tijdens de kou. Er zijn ook speciale borstels tegen statisch haar: ook handig!

3. Voeding en vitaminen voor uw haar

Uw haar van buitenaf verzorgen met de beste producten is van belang. Maar ook uw eetpatroon heeft effect op uw haar. Vitaminen zoals C en D zorgen voor voedzaam haar. Vis en vlees (oftewel: B12 en omega 3) maar ook sojaproducten en proteïnen zorgen ook voor verzorgd en gezond haar.

4. Persoonlijk advies bij de kapper in Amstelveen

Bent u bij ons in de salon en wilt u weten welke verzorgingsproducten goed zijn voor uw haar? We geven u graag advies rekening houdend met uw wensen en type haar! Maak een afspraak als u al een tijdje niet geweest bent.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *