MUVO: natuurlijke haarverzorging en kleuring!

MUVO: natuurlijke haarverzorging en kleuring!

MUVO: natuurlijke haarverzorging en kleuring!

Sinds kort biedt Robert Ling Kappers het merk Muvo aan. Het merk komt uit Australië en biedt een mooie uitbreiding aan de mooie producten in de salon. Wat is er dan zo anders aan dit nieuwe merk? Dat vertellen we in deze blog.

Milieuvriendelijk

Producten van hoge kwaliteit, met maximaal resultaat, zonder parabenen en super-vegan: dat is Muvo. De verpakkingen zijn recyclebaar en de producten zijn niet getest op dieren. Muvo heeft unieke producten waar we u graag over vertellen.

Pretty pink

Een paar roze lokken of een roze coupe? En nee, niet knalroze, maar mooi lichtroze. Hoe langer u het erin laat zitten, hoe rozer het wordt. Het is helemaal in! Met Muvo kan het zonder je haar te beschadigen.

Weg met gele tonen

Met de blonde shampoo zijn gele tonen in uw blond gekleurde kapsel verleden tijd. Als u het lang laat zitten, dan wordt het lichtpaars. Laat het door een professional doen, zodat u krijgt wat u wilt.

Ongetemd haar

Naast bovenstaande kleur-treatments, heeft Muvo ook superproducten ter verzorging van uw haar. Van masker tot conditioner. En uiteraard óók helemaal vegan en in verpakkingen die gerecycled kunnen worden.

Een mooie uitbreiding aan ons assortiment toch? Komt het uitproberen in de salon! Maak een afspraak.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *