Kapsels die u jong maken: haartrends 2020 voor vrouwen

Kapsels die u jong maken: haartrends 2020 voor vrouwen

Kapsels die u jong maken: haartrends 2020 voor vrouwen

Toe aan een hip nieuw kapsel? Go for it in 2020! Dit zijn de trends die wij voor u hebben gevonden & daarbij kapsels die u jonger laten lijken!

Bij Robert Ling Kappers zijn we gespecialiseerd in het adviseren van kapsels die helemaal bij de persoon en de uitstraling passen. We zijn in de nieuwste trends gedoken en vertellen u graag meer. We focussen in deze blog op hippe kapsels die u jonger later lijken. Zit er wat voor u tussen? We verwelkomen u graag in de salon!

Speelse pony

Een half lang kapsel met een speelse pony staat hartstikke verzorgd. Kies bij dit kapsel voor laagjes. Een speelse lok verbergt eventuele kraaienpootjes en verzacht uw look. Ideaal! We helpen u ook graag met uw haarkleur.

Bob zijscheiding

Bij een bob kiest u voor een mooie zijscheiding, zodat het lang uw gezicht valt. Dit straalt klasse uit. Een kort kapsel maakt uw uitstraling jonger, het haar ziet er ook vaak verzorgder uit als het vaker wordt bijgeknipt.

Lang haar met slag

Wilt u uw lange haar behouden? Ga dan niet voor steil haar, maar voor een mooie slag. Steil haar ziet er vaak wat onverzorgder uit, omdat uw haar er vaak óók een jaartje ouder uitziet. Als u een niet al te strakke kaaklijn meer heeft, verdoezelen de lokken dat ook mooi.

Lange pony

Als u uw voorhoofdrimpels wilt verbergen, neem dan een lange pony. Ook dit geeft u een jeugdige look, en tóch volwassen. Ga niet voor een rechte pony, een ronde of speelde pony geeft u een zachtere uitstraling.

Advies?

Een pony staat niet iedereen en ook een bob of juist lang golvend haar is niet voor iedereen weggelegd. We helpen u graag bepalen wat het ideale kapsel voor u is.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *