Haartrends winter 2019-2020

Haartrends winter 2019-2020

Haartrends winter 2019-2020

Robert Ling kappers volgt de haartrends op de voet, want zo kunnen we u zo goed mogelijk adviseren. In deze blog vertellen we u graag meer over de wintertrends van 2019-2020.

Trend 1: shaggy

De jaren ’80 komen terug in de trends van nu. De opgeknipte shaggy kapsels zijn weer terug van weggeweest. Kort, lang, met slag, krullend of stijl, het is een kapsel voor ieder type en kleur haar. Het kost niet veel om het in model te krijgen. Wij vinden dit kapsel écht iets voor de stoere vrouw die weer eens iets anders wil.

Trend 2: korte krul

We love curls! En ze zijn weer in! Vooral de korte krullen zijn hip. Wilt u gaan voor een stoer en sexy kapsel deze winter? Ga dan voor deze look.

Trend 3: gordijnpony

Ga voor een pony deze winter, en dan vooral de gordijnpony is weer helemaal in. Wij vinden dit kapsel vooral passen bij mensen met een slag in het haar, maar stijl kunt u het ook goed dragen. Als u een erg smal gezicht hebt, kunt u beter een ander mooi kapsel kiezen, want het gezicht lijkt met zo’n pony wat smaller. De pony gaat op in de lokken en knippen we schuin af.

Trend 4: pixie

Er komen ook veel nieuwere, moderne haarstijlen voor in de trends van nu. Denk bijvoorbeeld aan het opscheren wat helemaal hip is bij mannen. Het is vanaf nu niet alleen meer een mannen-trend, de moderne vrouw staat dit ook héél goed. Toch spannend dat opscheren? Ga dan voor een korte pixie cut! Deze trend zet ook nog wat langer door.

Trend 5

Nu het koud wordt, ga je voor een warme haarkleur! Het is deze winter een echte trend om een warme kleur voor je haar te kiezen. Ga bijvoorbeeld niet meer voor ice blond, maar voor honingblond.

Zit er iets voor u tussen? We helpen u graag met een passend advies. Maak een afspraak met één van onze stylisten/stylistes en we onderzoeken welke kapsel er bij uw gezicht, haar en uw leefstijl past!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *