Haartrends lente 2019

Haartrends lente 2019

Haartrends lente 2019

We blijven graag op de hoogte van de laatste haartrends bij Robert Ling Kappers. In deze blog meer over de trends voor uw haar in 2019! Zit er iets voor u tussen? Wilt u advies? Of nog meer trends bekijken? We helpen u graag. Kom langs bij ons in Amstelveen!

Een nieuwe haarkleur? Koraal!

Koraal is dé kleur van 2019, dit kondigde kleureninstituut Pantone afgelopen december aan. `Living Coral´ is al volop te zien in de kledingindustrie, het was afgelopen zomer te zien in de collectie van onder andere Marc Jacobs, Alexander McQueen en Brandon Maxwell. We zagen deze haarkleur ook al terug bij de modellen van Marc Jacobs.

 

 

 

 

 

Stoer kort haar: de pixie cut

Al vele modellen zijn gespot met een pixie cut. Het is een ‘boyish’ kapsel, maar kan heel vrouwelijk worden gestyled. Dit is te zien bij Givenchy, Versace, Michael Kors en Matty Bovan. We adviseren u graag of dit kapsel bij u past.

 

 

 

 

 

Wat voor haar u ook heeft: accesoires!

Ga voor een statement-accessoire in uw haar. Bijvoorbeeld een grote haarclip of een sjaal of band in een mooie kleur of print! Vooral in de zomer een leuke toevoeging aan uw fleurige outfit. Het houdt ook nog eens uw haar uit uw gezicht.

 

 

 

 

 

Voor middellang- tot lang haar: de hoge knot

Voor velen gemakkelijk te fabriceren: de hoge knot. Voor iedere gelegenheid ideaal. Van chique tot casual, het kan bij iedere look worden gedragen. We hebben de hoge knot op veel catwalks gespot. Onder andere bij Fendi, Brock Collection en Molly Goddard.

 

 

 

 

 

Van kort tot lang haar: krul, krul, krul!

En dan vooral de messy krul. We love it. Model Alanna Arrington draagt het supermooi. Hier kunt u een voorbeeld aannemen. Laat ze los langs uw gezicht vallen. Zorg ervoor dat ze pluisvrij zijn, we geven u graag tips hierover in de salon!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *