De haartrends van winter 2018-2019

De haartrends van winter 2018-2019

De haartrends van winter 2018-2019

Met de wintertijd zijn ook direct de lagere temperaturen van start gegaan. Tijd om de wintertrends door te nemen. Welke haartrends voor vrouwen heeft Robert Ling Kappers op de catwalk en in de modebladen gespot? We vertellen het u graag.

Kies voor welk kapsel u gaat deze winter! Deze kapsels voor vrouwen hebben we voor u gespot.

Over het algemeen spotten we veel accessoires in het haar, zoals speldjes. Ook vrouwen met langer haar die hun haar strak naar achter kammen en vast zetten door middel van een knot of staart.

Maar we zien ook veel natuurlijke slag. Hier zijn we blij mee: want de manier hoe uw haar van nature valt, past vaak het beste bij u. U houdt gelijk uw haar gezonder, als u het niet te vaak styled.

Natuurlijke bob

 

De natuurlijke bob is een kapsel dat op één lengte geknipt is. Er zijn heel wat variaties op de bob, maar dit is wel één van de opvallendste trends dit jaar.

Lange bob met pony

  

Ook de lange bob met pony is in dit jaar. We zien het veel terugkomen op de catwalks.

Scheiding

 

Heeft u half-lang tot lang haar, dan is het de trend om voor een zijscheiding te gaan deze winter. En nee: niet een beetje, bijna ál het haar moet de andere kant op.

Pixiecut

 

De pixiecut blijft, net zoals de bob, nog langer dé trend. Wellicht een idee als u van korter haar houdt?

Gordijntjes

 

We zien ook veel gordijntjes langs de gezichten: oftewel kortere lokken in laagjes geknipt langs het gezicht.

Herfstkleuren

 

Er zijn veel natuurlijke kleuren te zien deze winter. Donkerbruin, kastanjebruin of zachtblond. Maar ook rood is in, van goudkoper tot donkerkoper en warm rood tot knaloranje.  

Advies

De stylisten van Robert Ling Kappers helpen u graag met de keuze voor een nieuw kapsel. We zijn erop getraind om te bekijken wat er bij u stijl, persoonlijkheid en gezicht past.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *